Vores brands

Medisana logo

”Intet er mere vigtigt for os mennesker end vores helbred.”

 

- Denne holdning har præget MEDISANA i ca. 30 år, og gjort virksomheden til en af de førende specialister inden for sundhed og velvære. MEDISANA producerer kvalitetsprodukter til hjemmebrug og arbejder løbende på at udvikle, producere og markedsføre sundhedsprodukter til kunderne.

Målet er at hjælpe flere mennesker og medvirke til at forbedre menneskers egenomsorg – selvstændigt og tillidsfuldt. At give mulighed for at behandle og udføre skønhedsplejerutiner på sig selv – uden risiko og med professionelt udstyr.

Menneskers sundhed er et krævende mål, som aktivt forfølges af et stærkt team hos MEDISANA. Et højt niveau af erfaring, begejstring for teknologi, kreativitet og motivation sikrer optimale løsninger.

MEDISANA har i de senere år har etableret et internationalt virksomheds netværk af datterselskaber, licenspartnere og distributører.

Medisana er tyske kvalitetsprodukter når de er bedst!

Se Medisana produkter

carrera logo

” CARRERA bygger superb produkter til ethvert formål. Styling og grooming produkter til både mænd og kvinder fortjener kun én ting: Den bedste ydeevne. Denne filosofi driver deres designere og deres ingeniører på lige fod.
Hvad der definerer dem, er netop, hvad adskiller Carrera i forhold til andre brands 

 

- CARRERA, tyskland.
Blå er for drenge - pink er til piger? Ikke hos Carrera. Carrera er indbegrebet af kvalitet og æstetik i stedet - plus et reelt løft i kraft og ydeevne. For enhver, som mener at resultatet er det der betyder noget.

CARRERA - Er det ikke en bil?
Ja og nej. Navnet Carrera har en lang historie fuld af hestekræfter, hvilket naturligvis også gør sig gældende i disse produkter. Her er lidt af historien - Carreras filosofi - baggrundshistorie:LEGEND CARRERA ANNO 1950 ’Din oprindelse gør dig til den du er'.  Carreras rødder er i bilsport, specifikt Carrera Panamericana. I 1950'erne, var det dét længste og mest nådesløse bilrace i verden. På mange tusinde kilometer, det krævede hver en kraft af racerkørernes evner. Kun de stærkeste kom gennem løbet, og kun den bedste nogensinde kunne vinde det. Kun den, der altid gav alt kunne blive i racerløbet.
Carrera ønsker at leve denne filosofi ud i dag. Med dette ønske, udvikler de unikke og effektive produkter i Tyskland. Højteknologiske komponenter, perfekt afstemt mod hinanden, til hverdags-udfordringer i det nye århundrede. 

 

Carrera elsker Performance. Og ved dette, mener de ikke blot at præstation er lig arbejde i tid. For dem er performance så meget mere. Det er alt, hvad der gør et produkt brugervenligt. Hvordan det føles i hånden. Hvordan det lyder. Hvilke komponenter der er blevet anvendt, og hvor præcist de er afstemt mod hinanden. Ikke bare hvordan det virker, men hvordan det præsterer. Med et boost af Performance. Ved et overbevisende design, der skaber en helhed igennem alle produkterne. Ved modet til at skabe noget unikt, kan det bære navnet Carrera.

Kønsneutralitet i designet.
Alt, hvad Carrera ønsker, er at mennesker skal føle sig godt tilpas med dem selv. Og det er netop det, de bygger deres produkter til. Kønsneutralt design og fuldt tunet til deres individuelle formål. Ingen Pink. Ingen blå. Men masser af Power. Ingen små hjerter, ingen dødningehoveder. Men en abstrakt æstetik konsekvent gennem hele serien. Materialer, der vil behage din hånd og modstå korrosion. Motorer, som ikke bare arbejde godt, men også lyder godt. Produkter der fuldt ud fokuserer på deres formål.

 

 

- NOVA er specialiserede indenfor forskellige alarmer siden begyndelsen af 1990'erne. 

 

Varemærket har udviklet sig til et af de mest pålidelige inden for sin niche, og kan i dag tilbyde kvalitets løsninger hvor sikekrhed og nem anvendelse er keywords.

TFA

” TFA er et tysk familie firma. TFA har i mere end 50 år været med helt fremme indenfor måleenheder, vejrstationer mm."

 

- TFA, tyskland.
Familiefirmaet tilbyder innovative høj kvalitets produkter indenfor elektroniske produkter.
Såsom ure, vejrstationer, indeklimaprodukter mv.