OM casmaCARE.dk

Om casmacare.dk

Casmacare.dk er en webshop oprettet af Casma Group ApS i 2015. Casma Group er beliggende vest for Odense. Casma Group ejes af Anders og Maria. - Og det vil være Maria du får fat i hvis du ringer til kundeservice.

Casma Group er en handelsvirksomhed i vækst og vi er en virksomhed som hele tiden kigger efter nye spændende brands - produkter i høj kvalitet, som vi kan sælge til jer. Vores marked er produkter indenfor LIVSSTIL; helbred, personlig pleje, hjem og fritid. Alle de ting der gør livet sjovere, bedre, skønnere og i balance.

Maria og Anders Norstrand

Vi forhandler kvalitets mærker, vi er E-mærket og vi gør vores bedste for alle vores kunder.

Vi har åbnet casmaCARE.dk da vi ønsker at give danske forbrugerne en mulighed for nemt, bekvemt og hurtigt at finde kvalitets produkter til gode priser. Vi opdaterer løbende vores shop med spændende nyheder.

Det er vores ønske, at man skal føle sig velkommen i vores shop og altid få den information man har brug for. Derudover har vi gjort det endnu nemmere for dig at vælge casmacare.dk som din foretrukne danske webshop – vi har nemlig GRATIS hurtig levering på alle bestillinger med levering til en pakkeshop - og derudover altid gratis returnering (mod forudgående advisering herom).

Hvis der er nogle spørgsmål eller andet der melder sig, er du altid velkommen til at kontakte os på: [email protected] og vi svarer så hurtigt som muligt.

Casmacare.dk er e-mærket. e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse.

Vi ønsker dig en rigtig god tur rundt på shoppen, vi håber du finder det du søger og får en god oplevelse. Velkommen!